diumenge, de gener 27, 2008

Benvinguts, benvingudes!!

Després d'haver viatjat els últims anys per Escòcia, Turquia, Bèlgica, Suècia, Escandinàvia, Japó i la Índia, ens hem decidit a crear el nostre primer blog sobre els viatges que ens esperen.

Així doncs a partir d'ara us anirem comentant totes les peripècies que fem quan preparem un viatge i, evidentment, les nostres vivències.

Per cert, per que feu boca aquí va un avanç; un recull de cercadors per buscar vols a un munt de pàgines i companyies simultàniament:
- Trabber
- Liligo
- Minube

I un últim recurs que sempre va bé; llista de companyies aèries de baix cost arreu del món:
- List of low-cost airlines

Qualsevol pregunta que tingueu us la contestarem en-can-tats! ;-)
Fins aviat!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a tots dos!! Primer de tot, moltes felicitats per aquesta gran creació i per aquests viatges que voleu compartir amb tots/es nosaltres, realment m’he quedat fascinada amb la vostra pàgina, trobo que sou uns grans viatgers i que podem aprendre molt amb vosaltres, així que us animo a seguir amb aquest projecte i ha informar-nos a través de les vostres vivències el que ens podem trobar durant els viatges i com ho podem buscar.
Teniu molta traça i m’aprofitaré d’aquesta pàgina, perquè heu posat informació que puc fer servir per qualsevol viatge!! Ho miraré des de la pàgina però com tinc la sort de tenir-vos com amics us donaré també la tabarra preguntant directament quan hagi de viatjar com he fet jejeje!!!
Les fotos molt i molt maques!!!!
1petonas molt fort i FELICITATS DE NOU!!!

Anna

Anònim ha dit...

Acabo de descobrir el vostre bloc i automàticament l'he enllaçat i me l'he posat a l'RSS. Nosaltres també fem un bloc de viatges i personalment m'encanta llegir sobre els viatges d'altres. Espero que continueu i teniu en mi un futur lector.