diumenge, d’agost 03, 2008

Viatge al Nepal-Sikkim (I)

Recepta per una nova experiència a les llunyanes terres del Nepal, Sikkim i destins incerts...

- Ingredients per dues persones:
  • 4 avions, per arribar fins Kathmandu
  • 2 passaports amb els respectius visats de l'Índia
  • 90 € a invertir en visats del Nepal
  • Fotografies a dojo per permisos especials
  • 25 Kg d'equipatge a repartir entre 2 motxilles
  • 1 farmaciola que esperem no utilitzar
  • 1 càmera fotogràfica per guardar moments
  • 1 càmera de vídeo per compartir experiències
  • 2 llibres, per matar les estones d'espera
  • Un bon grapat de paciència
  • Molta il·lusió per conèixer nous horitzons
Aquesta és la nostra recepta per preparar l'incertesa del viatge no preparat, per gaudir del camí, del recorregut al tempo que ens demani el cos i l'indret...

Ara que queden unes hores per acomiadar-nos de Barcelona i marxar ens trobem molt neguitosos. Volem compartir amb vosaltres el motiu que va originar aquest nou viatge, tan complicat d'expressar amb paraules i que, com sempre, amb unes quantes imatges n'hi ha prou per entendre. Us deixem amb les gents i els indrets que ens esperen al remot Sikkim:



Fins aviat nois!

3 comentaris:

Anna ha dit...

Hola!!! como estais?? supongo que es un poco pronto para tener notícias vuestras, acabaréis casi de llegar!! Yo he vuelto esta mañana de Grecia y quería mirar... por Grecia muy bién, lo que mejor las islas, los ferris... jajaja!! nos equivocamos y bajamos en una isla que no tocaba!! así que al final hemos visitado tres!! Para havernos planificado todo el viaje... no ha sido nada tranquilo!! los ferris no salen por el viento.... ya os contaré pero si alguien va a las islas que vaya a la aventura que no reserve en hoteles!!
Bueno pues en vuestro viaje os deseo mucha suerte y que disfruteis al máximo cada uno de los momentos que paseis allí Un beso muy muy fuerte y aqui os espero con muchas ganas de saber de vosotros!!!

Anònim ha dit...

Nenes!!! Estamos esperando noticias vuestras!! estoy impaciente por leer vuestras notas y comentarios, ver las fotos, leer la lírica de Alex y la energía positiva de Vanessa. Al menos alimentáis el alma viajera de las que aún están preparando su paseo por los cuentos de hadas. Las alas de las hadas ya revolotéan pero aún faltan días para abrir la primera página del cuento.
Anna, me alegro que te haya ido en tu primera experiencia de viaje a lo grande, y que hayas aprendido que da igual cuanto lo prepares: siempre hay que improvisar.

Xavi ha dit...

Hola Àlex i Vanessa, som la Mariona i el Xavi i estem pensant en anar aquest estiu (principis d'agost) al Nepal. Un dels principals inconvenients ens han dit que seria la metereologia (el MONZÓ!!!), però hi ha qui diu que tampoc n'hi ha per tant. Vosaltres com ho veu veure? Us va limitar molt la pluja a l'hora de fer les activitats que tenieu previstes? Moltes gràcies!!!